6,55
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
EAN
7311143100117
ARTNR
875219
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 50 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.
Productinformatie
Broodmix wit
Finax Broodmix wit
Ingrediënten
Tarwezetmeel (glutenvrij) (max 2mg gluten/100g), magere MELKpoeder, oligofructose, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, vitamine B3 (niacine), IJzer, vitamine B1 (thiamine), vitamine B6 (pyridoxine), vitamine B2 (riboflavine).
Voedingswaarde
Gebruik
Ingredienten voor licht brood: 25 gram gist, 4 dl handwarm water, 30 gram gesmolten margarine of 2 eetlepels olie, 1-1,5 theelepel zout, 450 gram Finax glutenvrije meelmix
Bereiding
1. Los de gist in handwarm water op.
2. Voeg de overige ingredienten toe.
3. Kneed het deeg ca. 5 minuten met een mixer met deeghaken.
4. Giet het beslag in een ingevette langwerpige vorm van ongeveer 1,5 liter
5. Laat het brood ca. 35 minuten rijzen onder een doek.
6. Bak ca. 25 minuten onderin de oven op 200°C
Bewaren
Droog bewaren, niet boven normale kamertemperatuur, apart van producten met een sterke geur.
Fabrikant / Distributeur
Glutenvrijtotaal BV, Lijnbaan 8, 2352 CK Leiderdorp
Finax Broodmix wit
Ingrediënten
Tarwezetmeel (glutenvrij) (max 2mg gluten/100g), magere MELKpoeder, oligofructose, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, vitamine B3 (niacine), IJzer, vitamine B1 (thiamine), vitamine B6 (pyridoxine), vitamine B2 (riboflavine).
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram: | % RI* | |
Energie | 1450 kJ / 350 kcal | |
Vet | <0,5 gram | |
waarvan verzadigd vet | <0,5 gram | |
Koolhydraten | 83 gram | |
waarvan suikers | 5 gram | |
Vezels | 4 gram | |
Eiwit | 3 gram | |
Zout | 0,02 gram | |
Thiamine (B1) | 0,6 mg | 56% |
Riboflavine (B2) | 0,2 mg | 17% |
Niacine | 6,4 mg | 40% |
Vitamine B6 | 0,6 mg | 40% |
IJzer | 5,5 mg | 39% |
*RI - Referentie Inname |
Gebruik
Ingredienten voor licht brood: 25 gram gist, 4 dl handwarm water, 30 gram gesmolten margarine of 2 eetlepels olie, 1-1,5 theelepel zout, 450 gram Finax glutenvrije meelmix
Bereiding
1. Los de gist in handwarm water op.
2. Voeg de overige ingredienten toe.
3. Kneed het deeg ca. 5 minuten met een mixer met deeghaken.
4. Giet het beslag in een ingevette langwerpige vorm van ongeveer 1,5 liter
5. Laat het brood ca. 35 minuten rijzen onder een doek.
6. Bak ca. 25 minuten onderin de oven op 200°C
Bewaren
Droog bewaren, niet boven normale kamertemperatuur, apart van producten met een sterke geur.
Fabrikant / Distributeur
Glutenvrijtotaal BV, Lijnbaan 8, 2352 CK Leiderdorp
Tarwezetmeel (glutenvrij) (max 2mg gluten/100g), magere MELKpoeder, oligofructose, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, vitamine B3 (niacine), IJzer, vitamine B1 (thiamine), vitamine B6 (pyridoxine), vitamine B2 (riboflavine).
Ingredienten voor licht brood: 25 gram gist, 4 dl handwarm water, 30 gram gesmolten margarine of 2 eetlepels olie, 1-1,5 theelepel zout, 450 gram Finax glutenvrije meelmix
Bereiding
1. Los de gist in handwarm water op.
2. Voeg de overige ingredienten toe.
3. Kneed het deeg ca. 5 minuten met een mixer met deeghaken.
4. Giet het beslag in een ingevette langwerpige vorm van ongeveer 1,5 liter
5. Laat het brood ca. 35 minuten rijzen onder een doek.
6. Bak ca. 25 minuten onderin de oven op 200°C
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen
Vragen & inspiratie
Service door een gediplomeerd drogist